De mooiste trouwringen van Den Haag

Helemaal bij de tijd
8 mei 2019
Helemaal bij de tijd
8 mei 2019
Bent u op zoek naar trouwringen? Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een ruime keuze aan exclusieve trouwringen, voordelige trouwringen, trouwringen in de aanbieding of trouwringen speciaal vervaardigd? Kom dan langs bij Juwelier Vuyk

Een trouwring voor altijd!

Het is de mooiste dag van uw leven: Uw bruiloft. Het is iets waar de meeste al een jaar of zelfs langer naar uitkijken. Van die gehele mooie dag is er maar slechts een ding die je je leven met je meedraagt; je trouwring. Daarom is het uitzoeken ervan een belangrijk moment want je hoopt immers de rest van je leven met dezelfde trouwring te lopen…toch? Juwelier Vuyk in Den Haag heeft een grote collectie trouwringen van verschillende materialen. Het meest gebruikte materiaal is toch wel 14 karaats goud, maar we zullen de andere materialen in dit artikel ook aan bod laten komen. Je kan bij juwelier Vuyk naar binnen zonder afspraak, en met ieders drukke agenda vandaag de dag is dat wel zo fijn. Neem de tijd voor dit belangrijke moment, want je draagt deze trouwring immers voor altijd!

Voor ieder wat wils

Juwelier Vuyk heeft een grote collectie trouwringen, waardoor het kiezen best lastig kan zijn. Gelukkig hebben onze ervaren medewerkers een ruime ervaring in het vinden van de perfect ring. Het is immers niet zomaar iets wat je om je vinger schuift, het is een verbintenis. Het is de kunst door goed te luisteren, kijken en observeren wat de beste ring is die bij jullie passen.

 

14 karaats gouden trouwring

Het meest verkochte materiaal zijn de 14 karaats gouden trouwringen, en dat is ook niet zo gek. Dit materiaal is zeer hard, heeft een mooie warme glans en kan op diverse manieren afgewerkt worden. Zo kunnen de ringen hoogglanzend gepolijst zijn of gecombineerd met een matte afwerking of met beide voor een speels effect. Hoe dan ook is dit materiaal zeer krasvast, kan tegen een stootje en blijft lang mooi. Het is dan ook niet vreemd dat de grootste collectie bestaat uit 14 karaats goud.